سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند ـ تبارک و تعالی ـ می فرماید : بنده ام با چیزی مانند آنچه بر او واجب کرده ام، محبوب من نمی شود . [امام صادق علیه السلام]
دانشجو موذن جامعه است
 
اسلام هراسی

نگرانی ژنرال گیورا آیلند از شباهت تحولات منطقه به ایران 1979
اسرائیل: جدی ترین تهدید علیه ما حاکمیت اسلام سیاسی در منطقه است

یک مقام سابق رژیم صهیونیستی ضمن هشدار به تکرار تجربه انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد که مهم ترین نگرانی اسرائیل بازگشت اسلام سیاسی و روی کار آمدن اسلام گرایان در منطقه است.
به گزارش شبکه تلویزیونی راشا تودی «گیورا آیلند» رئیس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل درباره آینده تحولات منطقه گفت: اسرائیل سرانجام حاضر شد یک نظامی خود را در مقابل یک هزار زندانی فلسطینی مبادله کند. چنین اقدامی پیامدهای خطرناکی برای آینده دارد. به نظر من، این کار سنجیده و عقلایی نبود. باید به عواقب این کار در بلندمدت توجه داشت. درباره گفت وگو با حماس نیز باید گفت که مشکل مطرح مذاکره نیست بلکه مشکل این است که..

 

 

نگرانی ژنرال گیورا آیلند از شباهت تحولات منطقه به ایران 1979
اسرائیل: جدی ترین تهدید علیه ما حاکمیت اسلام سیاسی در منطقه است

یک مقام سابق رژیم صهیونیستی ضمن هشدار به تکرار تجربه انقلاب اسلامی ایران اعلام کرد که مهم ترین نگرانی اسرائیل بازگشت اسلام سیاسی و روی کار آمدن اسلام گرایان در منطقه است.
به گزارش شبکه تلویزیونی راشا تودی «گیورا آیلند» رئیس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل درباره آینده تحولات منطقه گفت: اسرائیل سرانجام حاضر شد یک نظامی خود را در مقابل یک هزار زندانی فلسطینی مبادله کند. چنین اقدامی پیامدهای خطرناکی برای آینده دارد. به نظر من، این کار سنجیده و عقلایی نبود. باید به عواقب این کار در بلندمدت توجه داشت. درباره گفت وگو با حماس نیز باید گفت که مشکل مطرح مذاکره نیست بلکه مشکل این است که این مذاکرات باید بر چه پایه و اساسی باشد. اسرائیل با حماس در بسیاری از موارد خاص به گفت وگو پرداخته است. حماس غزه را در کنترل خودش دارد و اسرائیل با غزه مرز ندارد و در نتیجه باید نوعی روابط با حماس داشته باشد. اما اسرائیل نمی تواند با حماس درباره حل و فصل سیاسی مسائل صحبت کند زیرا حماس با هرگونه حل و فصل سیاسی مخالف است.
وی سپس به تحولات مصر اشاره کرد و گفت: اگر انتخاباتی در مصر برگزار شود، قطعاً جنبش اسلامگرایی «اخوان المسلمین» به پیروزی خواهد رسید و این جنبش اعلام می کند که تنها راه حل مشکلات مردم، «اسلام» است و در نتیجه مصر به حکومتی اسلامی تبدیل خواهد شد. چنین تحولی برای اسرائیل پیامدهای ناگواری به دنبال خواهد داشت.
«گیورا آیلند» افزود: روی آوردن جامعه مصر به سمت حکومت اسلامی مطابق اوصاف فوق همانند وضعیتی خواهد بود که 30 سال پیش در ایران اتفاق افتاد. سه دهه پیش در ایران حاکمی فاسد حکومت می کرد که مردم از او متنفر بودند و نهایتاً آنها انقلاب دموکراتیک و اسلامی خود را آغاز کردند.
وی سپس به افزایش قدرت جریان مقاومت در لبنان و سوریه اشاره کرد و افزود: در لبنان حزب الله قدرتمندتر شده است. بشار اسد، رئیس جمهور سوریه یکی از بزرگترین حامیان حزب الله است. وی دوست ایران است. بشار اسد یکی از بزرگترین دشمنان اسرائیل است. سوریه رسماً دشمن اسرائیل تلقی می شود. حکومت بشار اسد باید سرنگون شود زیرا رفتار بسیار غیرمعقول با مردم سوریه دارد. با آنکه در حال حاضر با وجود بشار اسد، مرزهای اسرائیل و سوریه امنیت دارد، باید دید که با سقوط حکومت او چه وضعیتی پیش خواهد آمد. بی تردید، وضعیت متفاوت خواهد بود. ممکن است ایران عملاً اداره امور سوریه را در دست بگیرد. ممکن است گروه اخوان المسلمین که در سوریه بسیار قدرتمند است، در این کشور قدرت بگیرد و یک حکومت بسیارضد اسرائیلی تشکیل بدهد.
بنابراین چشم انداز تحولات سوریه در هر دو حالت بقا یا سقوط حکومت این کشور برای تل آویو چندان خوشایند نیست. رئیس سابق امنیت ملی اسرائیل در ادامه به خطر افزایش قدرت اسلامگرایان در ترکیه نیز اشاره کرد و گفت: درباره وضعیت ترکیه نیز باید گفت که رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه در داخل این کشور بسیار موفق عمل کرده است. اردوغان به گونه ای عمل می کند که سبب بدتر شدن روابط اسرائیل و ترکیه می شود. این رویکرد اردوغان است. نگرانی هایی درباره اسلامی شدن منطقه در اطراف اسرائیل وجود دارد.
وی در پایان اذعان کرد که باید شاهد بازگشت اسلام سیاسی به منطقه باشیم که این مسئله برای اسرائیل بسیار نگران کننده است.
رویترز: بهار عربی به تقویت اسلام سیاسی منجر شده است
در همین رابطه، خبرگزاری رویترز در تحلیلی درباره روی کار آمدن اسلام گرایان در منطقه اعلام کرد: دموکراسی بیشتر، اسلام سیاسی بیشتر را برای کشورهای درگیر بهار عربی به ارمغان آورده است، ولی اظهارات اسلامگرایان در خصوص نقش شریعت یا مذهب در سیاست، فقط نشانه های اجمالی است از آنچه که می تواند پیامدهای واقعی این مسئله باشد. عملکرد موفق اسلامگرایان تونس در انتخابات روز یکشنبه و وعده مصطفی عبدالجلیل رئیس شورای ملی انتقالی لیبی برای اجرای شریعت، نشان دهنده نقش بزرگ تری است که اسلامگرایان پس از سقوط دیکتاتورهای مخالف آنها، ایفا خواهند کرد. این اسلامگرایان باید هم اکنون راهی برای تلفیق اسلام با نظام دموکراتیک جدید خود پیدا کنند.
خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی با اشاره به پیروزی اسلام گرایان در تونس اعلام کرد: اسلام سیاسی فعلا بر بهار عربی حاکم شده است.
در ادامه این گزارش آمده است: روند انتخاباتی در مصر بیست وهشت نوامبر آغاز می شود. جنبش های اسلامگرا به ویژه جنبش های اخوان المسلمین در مصر، النهضه در تونس و اسلامگرایان لیبی که حکومت های لائیک اما مستبد آنان را سرکوب کرده اند در طول سال ها زمینه سازی هایی را به ویژه از طریق موعظه و همچنین شبکه موثری از جمعیت های خیریه صورت داده اند.
کارشناسان عقیده دارند جنبش های اسلامگرا در پی انقلاب های مردمی که در آن شرکت داشته اند در واقع آنچه را کاشته اند برداشت می کنند.
در پایان گزارش پیش بینی شده است که روند تحولات منطقه به سمتی پیش می رود که در نهایت روی کارآمدن جریان های اسلام گرا، تقویت اسلام سیاسی در منطقه را در پی خواهد داشت.کیهان


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط محبوبه 90/8/7:: 12:0 صبح     |     () نظر